top of page

Oletko valmis?

 

Maailma lakkasi olemasta jo vuosia sitten sellaisena kuin sen tunsimme. Maaperä muuttui myrkylliseksi vähä vähältä vieden meiltä ravinnon. Ilma jota hengitämme saastui. Aurinko näyttäytyy meille yhä harvemmin pimeyden vallatessa siltä tilaa. Harva se päivä jokaisen kotikylässä tuntematon uhka vie viattomia ihmishenkiä. Pahan voimia on alettu havaitsemaan yhä lähempänä asutuksia. Ulkonaliikkumiskiellot ovat arkipäivää. 

Jokin voima pitää tätä tilaa yllä - se ei voi olla ilmestynyt tyhjästä. Kerran puolessa vuodessa eri kylistä arvotaan retkikunta etsimään tilanteen alkulähdettä ennen kuin kaikki elämä jonka tunnemme nykyisenkaltaisena, taipuu ja tuhoutuu pahan voimien painostuksen alla. Tähän mennessä yksikään retkikunta ei ole löytänyt mitään ja liian monet ovat jääneet sille tielleen. 

Tällä kertaa arpa osui sinuun. Oletko valmis jättämään kaiken taaksesi ja lähtemään?

Mikä tämä on?

 

Ennen päivänlaskua on Hämeenlinnalaisen nuorisoyhdistyksen Todellisuuspakolaiset ry:n järjestämä nuorten liveroolipeli. Peli yhdistelee postapokalyptistä fantasiaa pienin kauhu -elementein. 

MIKÄ? Ennen Päivänlaskua -liveroolipeli
MISSÄ? Aulangon ulkoilumajalla Hämeenlinnassa
MILLOIN? Lauantaina 2.7.2016
KENELLE? 13-29 -vuotiaille nuorille
MONELLE? Noin 25 pelaajalle

Yhteistyössä

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin, EU:n rahoittaman Toimi! -hankkeen ja Lasten Liikunnan Tuki ry:n kanssa.

bottom of page